Akadálymentes verzió ki/be
Rólunk Szolgáltatások Otthonok Programok

Kapcsolat

Törökbálint

Törökbálint legcsendesebb részén, egy ősfás parkban fekvő otthonunk a vidéki hangulatra, friss levegőre vágyók ideális lakhelye. A családias, természetközeli intézmény kiegyensúlyozott életvitelt biztosít a velünk élők számára.

A közösségi élet kedvelt színterei a lakószintenként elhelyezkedő közösségi terek és a gyönyörűen felújított, világos társalgó a földszinten a légkondícionált étterem mellett. A kiválóan felszerelt könyvtár biztosít helyszínt több klubnak, vetélkedőnek is, illetve az olvasni vágyók is kényelmesen elhelyezkedhetnek itt. Szép időben a kertben található lengőteke, pingpongasztal és kerti grillező az idő tartalmasabbá tételét teszi lehetővé. Programjainkat többek között kirándulásokkal és színház látogatásokkal tesszük színesebbé, így gondoskodva a szabadidő tartalmas eltöltéséről.

Az intézmény uszodája, mely az egészség megőrzésében is aktív szerepet játszik, rendkívül kedvelt a lakók körében.

Lakóink elhelyezését nővérhívásra alkalmas telefonnal és kábeltelevízióval ellátott, teakonyhával, fürdőszobával rendelkező, többségükben teraszos, egy-, illetve kétszobás apartmanjainkban tudjuk biztosítani, 20 és 45 négyzetméter közötti alapterületen, igény szerint.