Akadálymentes verzió ki/be
Rólunk Szolgáltatások Otthonok Programok

Kapcsolat

Csepel

A Csepel kertvárosában csendes utcákkal és zöldellő parkkal körülvett otthonunk lakói egyszerre élvezhetik a város közelségét és a zöldövezet nyújtotta békés, természetes környezetet. Intézményünket sok idős házaspár, illetve csepeli lokálpatrióta választja otthonának.

A lakószintenként kialakított közösségi helyiségekben rendkívül élénk társasági élet zajlik. Intézményünk bentlakóinak és a csepelieknek egyaránt kedvezni szeretnénk azzal, hogy a programszervezőink által szervezett színvonalas foglalkozások mellett az érdeklődők a lakók által kezdeményezett programokon is részt vehetnek.

Az otthonban kialakított sószobában kellemes zene, rendkívül barátságos légkör, kényelmes bútorok, a színskála minden árnyalatában játszó fények és persze töménytelen mennyiségű parajdi és Himalája só esztétikusan elrendezve várja a lakókat és dolgozókat. Aki belép, nem tud úgy kimenni, hogy le ne üljön, s ha már leült óhatatlanul is meglegyinti a nyugalom és az időtlen béke érzése. A sónak rendkívül jó hatással van többek között a műtétek utáni regenerálódásra, a krónikus légzőszervi betegségekre és az asztmás, allergiás betegségekre is.

Az intézmény kertjében kialakított rózsalugas szépsége és illata közérzet javító, az elhelyezett kerti ülőbútorok csevegésre hívogatóan várják a lakókat.

Lakóink akadálymentesített, nővérhívásra alkalmas telefonnal és kábeltelevízióval ellátott, teakonyhával, fürdőszobával rendelkező, egy-, másfél-, és kétszobás apartmanokban kerülnek elhelyezésre. Az apartmanok alapterülete 16-51 négyzetméter.

Csepeli otthonunkban megnyitotta kapuit Demens Fokozott Ápolási Részlegünk, ahol demenciával élők számára biztosítunk szakszerű ellátást, ingergazdag környezetet, biztonságot.