Akadálymentes verzió ki/be
Rólunk Szolgáltatások Otthonok Programok

Kapcsolat

Gondozási szolgáltatásokLakhatási szolgáltatások

Otthonaink teljes közműellátással – víz, áram, csatorna – rendelkező lakószobákat, önálló lakrészeket biztosítanak, melyek nővérhívóval felszerelt telefonkészülékkel, intézményeink többségében füstérzékelővel felszereltek. A lakrészek, illetve a közös használatú helyiségek rendszeres takarítása, a gépészeti berendezések üzemeltetése, karbantartása a szolgáltatás részét képezi.
Intézményeinkben recepció, napi 24 órás őrző-védő portaszolgálat működik, emellett érték- és vagyonmegőrzésre is van lehetőség.

Orvosi, mentálhigiénés, szociális ellátás
A lakók rendelkezésére áll egy rendszeres – a jogszabályoknak megfelelő – intézményi orvosi ellátás, tanácsadás, szűrés, valamint – saját vagy külső szakorvos javaslata alapján – a jogszabályoknak megfelelő körben ingyenes alapgyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátást vehetnek igénybe. A lakók szociális és hivatalos ügyintézését mentálhigiénés szakemberek segítik.

Ellátási szolgáltatások

A velünk élőknek napi ötszöri étkezés áll rendelkezésére. Az étkezések során a lakók kilenc menüsorból választhatnak. Természetesen egyedi, orvos vagy dietetikus által javasolt diétás igényeket is figyelembe veszünk.
Lakóinkat alap tisztálkodószer-csomaggal látjuk el, melynek tartalma az egyéni igények figyelembevétele mellett választható. A velünk élők ruházatának, textilneműjének mosása, vasalása, javítása a szolgáltatások részét képezi.

Szabadidő
Intézményeink közösségi tereiben – társalgók, könyvtárak – kerülnek megrendezésre a lakói klubok, illetve egyéb kulturális programjaink. Az otthonainkhoz tartozó kertek, parkok a pihenés mellett kültéri események megrendezésére, intézményeink többségében kertészkedésre is lehetőséget kínálnak. Rendezvényszervező kollégáink saját, mozgáskorlátozottak szállítására alkalmas buszunk igénybevételével rendszeresen szerveznek kirándulásokat belföldre és külföldre egyaránt.